Home / All News /

Лятна академия по интериорно озеленяване

13.05.2024, Център за Кариерно развитие и следдипломна квалификация

 Лятна академия по интериорно озеленяване 

 Лятна академия по интериорно озеленяване на  Botanic Lab  - компания за проектиране, изграждане и професионална поддръжка на интериорно и екстериорно озеленяване и продуктови иновации в сферата на ландшафтната архитектура.

 

Програма на академията:

Кандидатствайте за академията като изпратите Вашата биография, мотивационно писмо и портфолио (ако е приложимо) - до 20 май 2024 на team@botaniclab.bg

 

Селекция на избраните участници ще бъде направена до 31 май 2024 -кратко събеседване онлайн или на живо.


Стартът на програмата
: от 1 юни 2024  до 31 август, 

Програмата  е разделена на две фази:

 

В периода 1 юни - 30 юни ще се проведе обучителна програма в четири модула със специалисти ландшафтни архитекти (концепция/ проектиране, офериране, изграждане, поддръжка).

 

Специалисти в областта на интериорното озеленяване ще проведат няколко последователни модула с възможност и за онлайн присъствие, по време на които ще бъде представена теоретичната част от академията. Всеки модул се предвижда да бъде с продължително 120 минути.

 

От 1 юли до 31 август ще се проведе стажантска практична програма - 32 часа седмично (6 полудни) участие в проектиране, поддръжка и изграждане на обекти за интериорно озеленяване. Графикът на присъствия ще бъде съгласуван според ангажиментите на участниците и възможностите на екипа на Ботаник лаб.

След успешното завършване на програмата може да имате възможността да станете част от екипа на компанията дългосрочно.

 



Source: Botanic Lab