Начало / Факултети / Строителен факултет / Катедри / Метални, дървени и пластмасови конструкции / Преподаватели /

инж. Тихомир Георгиев

Строителен факултет, Катедра Метални, дървени и пластмасови конструкции - Докторант

инж. Тихомир Георгиев
Приемно време

Приемно време седмица:27.05 - 31.05.2019

Понеделник(27.05) -09.00-10.00    810 корпус Б

Петък(31.05) -09.00-10.00    810 корпус Б

 

Приемно време седмица:03.06 - 07.06.2019

Вторник(04.06) -09.00-10.00 810 корпус Б

Четвъртък(06.06) -09.00-10.00 810 корпус Б

 

E-mail ...