Начало / Всички новини /

X "Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие"

25.04.2017

 Уважаеми колеги,


Преди десет години Университета по архитектура, строителство и геодезия и катедра „Пътища“ инициират провеждането на форум, даващ възможност на български и чуждестранни практици и учени да обсъдят наболели теми в областта на транспортната инфраструктура и да почерпят опит един от друг.


Успехът на първата Национална конференция по пътища я превръща в традиция и чакано събитие всяка година, като водещата тема винаги е съобразена с актуалната ситуация и проблемите свързани с проектирането, строителството и поддържането на пътища и транспортни съоръжения, безопасността на движение, управлението, финансирането и иновациите в сектора.


Имаме удоволствието тази година да Ви поканим да вземете участие в Юбилейна Х-та „Национална конференция по транспортна инфраструктура с международно участие“, която ще се проведе в хотел „Сол Несебър Палас“ в периода 12.10-14.10.2017 г. с водеща тема:


„Управление на транспортната инфраструктура“


Тазгодишната конференция ще се проведе под егидата 30 години Факултет по транспортно строителство и 75 години Университет по архитектура, строителство и геодезия.


Повече информация за начина на регистриране и за конференцията може да намерите на на нашата интернет страница: http://conferenceroad.bg/


За допълнителни въпроси и разяснение може да ни потърсите на email: conferenceroad.bg

 Източник: катедра "Пътища"