Начало / Студенти и Докторанти / Новини /

Конкурс за иновативен дизайн „Perfection Redesigned” на Finlandia Vodka

30.08.2011

Finlandia Vodka те предизвиква да опознаеш отблизо и по различен начин новия съвършен дизайн на нейната бутилка!

Новата бутилка е произведение на изкуството, създадено за да провокира креативността на потребителите да измислят различни идеи за последваща употреба.

Това е и основното предизвикателство, което отправяме към теб! Измисли как по най-оригинален начин новата бутилка на Finlandia Vodka може да се превърне в неизменна част от домашния интериор или офиса– като ваза за цветя, водна гарафа, лампа, част от мебел, част от стенно пано и каквото друго ти хрумне.

Ти си човек на изкуството! Ти разбираш най-добре от дизайн! Ти можеш да измислиш най-оригиналните идеи! Визуализирай една или до 3 твои идеи и ни ги изпрати на perfection.redesigned@gmail.com до 20 септември (включително)!

Проектът на един от вас ще бъде избран за победител от тричленно жури в състав: доц. Станко Войков – ръководител на специалността „Индустриален дизайн“ в НХА, доц. Мирослав Богданов – ръководител на „Рекламен дизайн“ в НХА и доц. д-р арх. Калин Тихолов – ръководител на Катедра „Архитектурен дизайн и интериор“ в УАСГ.

Всички проекти, допуснати за участие в конкурса, ще бъдат изложени на официалното събитие за представянето на новия дизайн на Finlandia Vodka и вие ще бъдете специални гости на партито!

Наградата за победителя е 1 000 лева и той ще бъде обявен в присъствието на всички гости, медии, известни личности и партньори!

Повече за условията на конкурса и визията на новата бутилка можеш да намериш на: www.apraagency.com/uslovia.

Очакваме твоите идеи:)

Успех:)!