Начало / Студенти и Докторанти / Новини /

Конкурс за естетическо оформление на “зона тръби” пред сградата на СОФИЯ МЕД

30.10.2017

София Мед АД в партньорство с УАСГ кани студенти от различни специалности и университети – архитекти, дизайнери, художници/артисти и др. за участие в открит и явен конкурс за подобряване на външния вид на функциониращи тръби за пренос на топлинна енергия, собственост на Топлофикация София ЕАД

Целта е да се създаде архитектурно-художествен проект за нов облик на тръбната инсталация, чрез който да се подобри външния вид на фронталната част на сградния комплекс на София Мед АД.

Получените предложения ще бъдат разгледани от жури, съставено от представители на София Мед, Топлофикация София, Столична община - район Искър, експерти в областта на архитектурата, дизайна и визуалните изкуства. Журито ще избере три проекта-финалисти. Носителят на първа награда ще бъде поканен за участие в етап изработване на технически и работен проект, като част от екип, разполагащ с необходимите специалисти за изработване на следващите фази от проекта и изпълнението му.


За повече информация за конкурсa следете уебсайта (www.uacg.bg) и официалната фейсбук страница на УАСГ , както и уебсайта на София Мед ( www.sofiamed.bg)


УЧАСТНИЦИ
В конкурса могат да участват студенти - индивидуално или в екип с други студенти. Един студент / екип от студенти може да участва с повече от един проект.

НАГРАДИ
Първа награда: 5 000 лева
Втора награда: 2 500 лева
Трета наградa: 1 500 лева


График на конкурса:

06 ноември 2017 Начало на конкурса
8 януари 2018 Краен срок за предаване на проекти – 17:00ч;
Подробната информация и график ще бъде предоставена на официалното обявяване на конкурса.